tisdag 13 december 2011

Hit me!

Nya tider!

Ni har väl inte missat min nya header? Det är finaste finaste Emma som varit i farten. Shit vad jag gillar den kvinnan! Något som egentligen började som ett litet skämt oss emellan med namnet utvecklade sig till detta. En liten ordlek med Shabby chic som jag nu lämnar bakom mig för nya tider.

Och faktiskt så är det ju detta bloggen handlar om, livet i ett renoveringsobjekt där en del fortfarande är skabbigt (jag lovar ni har inte sett allt än) och en del är chict. Om resan från puppa till vacker fjäril. Med lite humor på toppen.

Tell me, what do ya think? Är det nån gång du ska lämna lite feedback så är det nu. Okej?

Jag älskart. som Emma skulle sagt.

Kramar! Mia

Ps. Inte mailbomba finaste Emma nu med en massa designfrågor, hon har nog att stå i denna underbara kvinna. Ds

21 kommentarer:

Vardaxlyx sa...

JÄTTE fin head! Massa lussekramar!

Anonym sa...

kanonfin header ju!!!!!

Kram Åsa i Jönköping

Emilia sa...

Jätte fint!
Kram emilia
emiliasljuvating.blogspot.com

Passagården sa...

GILLART! Den mest inspirerande bloggen och skojigaste att läsa enligt mig. Tack och god jul!

Dagar hos mig sa...

Finfin!

Yosofine sa...

Passar perfekt och med glimten i ögat!

Krusidull sa...

Superfin... tur du har
Kram
Krusidullan

Helena sa...

Kanonheader passar dig perfekt! Läser din blogg ofta men brukar aldrig ge kommentarer men nu så :-). Du är rolig, duktig och uppfinningsrik, jag gillar dig skrapt. Ha en God jul!

lottasworld.blogg.se sa...

Visst är det fint! Roligt med ordlekar. Men du, det kanske bara är jag, men jag hade väldigt svårt att se det första ordet "mitt" för jag ville ha in H:et i ordet, förstår du vad jag menar? Jag satt och läste "Hellitt" och "Heuitt" innan jag fattade. Men det kanske bara är jag som är lite trög ;) Så, det är min feedback till dig, ta ner bokstaven H och kanske förtydliga "mitt". Hoppas du inte tar illa upp för jag gillar verkligen headern!

Anonym sa...

Njae ...

Photo by Maria sa...

Inget Njae från mig utan ett klockrent JA!! Snyggt och kul =)

Kram Mia

Anonym sa...

Min första reaktion var....."what!!!??? Men fasen vad bra!" tycker det passar jättebra. namnet och headern passar din humor och din snygga inredningsstil perfekt! :)


Caroline B

Isabella sa...

Det blev väldigt bra! Passar dig och bloggen jättebra!

Anonym sa...

Tycker att namnet är jätte passande och med en liten prick av humor. Kan dock hålla med om att det är lite otydligt med mitt, försökte också få in h:et. Sedan hade jag tyckt att det vore fint om det fanns något litet inslag av färg, om så bara en liten ljusgrå fjäril. Känns lite mörk. Men detta är bara om man ska vara petig. Tycker verkligen att det ser snyggt ut och namnet känns som om det passar mer till din nuvarande stil. Kram från en trogen läsare.

Bromans Bravader sa...

Oh ja, kanonfin!!

Anonym sa...

var tvungen att läsa flera gånger ....men sen fattade jag att det blev ditt skabbiga hem sen tyckte jag att de svarta huset ovanpå liknade ett läskigt skabbigt spökhus..var ändå roligt men ditt hus är ju långt ifrån det fick bara den känslan efter namn bytet hahahha

Anna sa...

Jättefin header! Men måste hålla med att det var svårt att läsa "mitt" försökte också få in H:et och då blev det ju lite knepigt :)
Men annars jättefint!!
KRAM!

fina frun sa...

Underbar header!

Anonym sa...

Toppenbra! Gillar din härligt personliga, roliga och inspireande blogg. Du har alltid en fantastiskt mängd med bra tips! Fortsätt gärna med det som är just du så kommer i alla fall jag att vara dig trogen ;)

Ps gillar det sneda huset bäst :) ds

kram
Ninni

Anonym sa...

Kan ju bara säga som Emma!! Ja älskart också!!!

Två Trappor sa...

Fick mig ett gott skratt när jag såg din nya header, den är underbar! Kul och crazy men kanske lite missvisande för så värst skabbigt tror jag inte det är hos dig. ;) Och inget svart spökhus heller! Men grymt roligt så kör på!
Kram Madeleine