söndag 13 november 2011

Godnatt min skatt

Hej alla fina!

Har ni det bra? Datorn fungerar ungefär var tionde gång jag sätter på den så håll tummarna att den inte dör igen nu innan jag publicerat detta. Hatar verkligen datorstrul, teknik ska liksom bara funka!

Vad har ni haft för er i helgen? Jag har bl.a fyndat en liten utdragssäng på blocket för trehundra spänn till lilltrollet och hunnit grundmåla den ett varv. Jag är långtifrån klar, men tänkte att ni kanske vill hjälpa mig lite?

Jag vill inte riktigt ha det så puttenuttigt (Förlåt mig Elsa för att jag spacklade över björnen på sängen;o) Tänkte kanske måla ändknopparna i nån färg? Svart? Silver? Kanske nån jeanskudde i sängen? Finns en fin trasmassa på Åhlens också gjord av jeans som kanske kunde tona ner princesstuket lite. En liten tavellist med böcker över sängen kanske? Några fina tavlor? Jamen, hjälp mig bloggisar med lite tips här!
Avslutar med bilder från fredagsdiscot som jag aldrig fick chansen att visa er i fredags.
Denna vecka körde vi tryckare och kärleksballader:-)

Nu har jag iaf mailat några bilder för kommande inlägg till jobbet om datorn lägger av helt i veckan. Så vi hörs snart igen finingar!

Kramar! Mia

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
vad fin sängen blev! jag hade aldrig själv tänkt att spackla över den fula nallen... Blev mycket fint! Jag skulle nog inte måla knopparna i någon annan färg, tror man tröttnar och att det då ser ut som ett slott på nåt sätt... Däremot skulle jag nog piffa upp med jeanskuddar och dylikt i sängen istället för att få bort det där gullepluttiga...Absolut köpa den där mattan från Åhlens! All lycka till!
mvh Ulrica Adolphson
ps. du vet väl att du har den bästa bloggen ?

Hemma hos Märtha sa...

Håller med ovanstående! Skulle nog heller inte måla knopparna i någon annan färg. Sängen är jättefin i vitt och med lite tuffa jeanskuddar så blir det inte tuttenuttigt!
Kram
Anne-Lie

Mys och hemtrevnad sa...

jag skulle inte måla knopparna, därimot tyckte jag jeanstemat verkar mysigt...en tavelist till favvosagan gillar jag med...kramis semlan

Att vara någons fru sa...

Turkost om de ska målas! :) Annars låt de va och pynta upp med kuddar istället.
(tänk att du är så nära!)

Bromans Bravader sa...

Håller med tidigare inlägg. Skulle inte heller måla knopparna men lite kuddar och mattan låter ju grymt.
Ska också ge mig på jakt efter en sådan säng på blocket. Kanonfint när den blev målad.

krillan sa...

håller med ovanstående.... Svarta ramar på tavlorna tror jag också gör sitt ;)

Mona sa...

Hellanussen!

Det var skjønne bilder. Ønsker deg en knallfin ny uke, fylt til randen av glede, alletr & kjærlighet!

Stor klem "Klaffen"

Fräknis sa...

Smart att spackla över nallen! Nu ångrar jag att jag konkade ut 5 åringens säng till garaget för jag tyckte den var för barnslig,,,kanske ska ta in den igen...haha,
KRamis!

by JODY sa...

Kul att ha hittat hit! Jag älskar före- och efterbilder :) Jag skulle inte ha målat knopparna, sängen är verkligen jättefin som den är nu!

Fröken Fräken sa...

Spackel är oöverträffat som pysselhjälpmedel!
Undras om man på knopparna kunde skruva fast olika dörrknoppar? Och så väljer man i tex de som är i antingen lite ruffigare eller svartvit stil, mönstrade?
Hm, kanske man kunde göra en sådan där vägghängd förvaring med flera olika fickor i grå filt tex och hänga vid sängen?
Jeanskuddar som man droppat Klorin på i lite oregelbundet snyggt mönster så at det blir vita fläckar? (det sistnämnda är något som jag inte vet om det funkar, en du får gärna prova och höra av dig :-D )
Tavlor av mdfboard med siffror eller bokstäver på?

Maria sa...

Låt knopparna vara vita. Kör på med jeanstema! :)Här hemma har vi tavellist med fina barnböcker på. Bra att plocka ner när man inte kan sova. Lova att visa den färdigpimpade versionen.

Anna Josefine sa...

exakt en sån där säng målade vi om nyligen till vit också :)

TC sa...

Åå så fin sängen var.. Hmm.. istället för att bara måla knopparna så skulle du kunna måla hela sängen i ljus ljus grå.. Sen köra på jeans temat =) Det skulle nog bli super snyggt.. Och kanske en tavelist i lite starkare grå som lyfter fram sängen =) Längtar tills man får se resultatet =)