söndag 18 september 2011

Bloppis!

Hej härliga söndag!

Har ni det bra? Tänkte precis lägga upp min favoritjacka på Tradera där den är riktigt eftertraktad men så slog det mig att någon här kanske är intresserad istället?
Det är en Overcast Cotton jacket, vintage chalk modell 364 i stl 2 som motsvarar en normal M. Jag älskar jackan , den är riktigt lurvig och varm och jag har beställt en precis likadan till i vinter fast i en ny färg. Hey, man måste ju förnya sig lite;o) Skulle gärna behålla båda egentligen faktiskt.

Jackan har tagsen kvar, med extraknappar och allt och inga fläckar eller skavanker.
Sparsamt använd då jag även varvat med en annan vinterkappa.
Rök och djurfritt hem, men det vet ni kanske redan;o)
Pris: 1500 kr inkl porto (nypris 2500:-) Finns att köpa ny bla här.
Vid intresse maila mig på myshabbychichouse@live.se,  först till  kvarn gäller.

UPPDATERING! Jackan är såld!

Kramar! Mia

4 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Vill bara in och ge dig den störstaste kramen godnatt min vän*
Kram Erika

Anonym sa...

Hej!

Vilket underbart hem ni har! och så glad att du delar med dig till oss andra;) Såg erat kök och blev så glad, då det går helt i min smak, har lite frågor och hoppas att du orkar svara på dom. Ser att du valt att ha lådor på ena sidan och luckor på andra, hur gick dina tankar där?
Väggen i trä, är det en bruten vit färg? och i sådant fall till vad? är så osäker när det gäller vitt, då luckorna oftast går åt det gula hållet.. Och har du fortsatt med den vita färgen även i matsal/v rum?
Och sist men inte minst, otroligt glad att läsa att din man är ok, vet precis vad ni går igenom..Ta hand om varandra, tack på förhand Lizette

Browneyedgirl sa...

Den var grymt snygg =) Hade jag pengar skullejag slå till direkt *hihi* men låter någon annan lycklig få chansen =) Kram och ha en skön dag
blogg.mama.nu/browneyedgirl

Att vara någons fru sa...

Skitsnygg! Den där får du såld på nolltid.