tisdag 26 juli 2011

Half price off!

Hej finingar!

Har ni det bra? Här är allt toppen - packar upp, sprayar en lampfot, tvättar en maskin, packar upp loppisfynd, lagar lunch samt packar upp härliga inredningspaket som klickades hem under regnveckan i Dalarna. Mycket nöjd med mina sittkuddar till köksbänken från Artwood.Halva priset är alltid halva priset! Hade det funnits en gillaknapp hade jag tryckt direkt:-) Nån mer än jag som börjat tänka i konstiga gillknapp termer..?

Kuddarna finns fortfarande kvar. En skön stråhatt för under halva priset fick också följa med för den där sköna "kolonial beachhouse känslan" hängd på en krok nånstans. Och lite annat smått och gott, men mer om det en annan dag.



































Här ska jag sitta med fredagsdrinken och kolla på vattnet medan maken lagar mat :-)



































Nu väntar en mysig film! Braiga filmtips mottages tacksamt, tycker det är supermysigt att krypa upp i soffan sena semesterkvällar och se nånting riktigt bra.

Kramar! Mia

6 kommentarer:

emmashem sa...

Jättefina sittkuddar och så gillar jag lampan i fönstret:)
Ha det gott!
Kram Emma

Smultron på ett strå sa...

Supersnygga sittkuddar, jag har ett projekt på gång där jag behöver såna också, fast det får nog bli måttsydda, tyvärr...//kram maria

rosenälvorna sa...

Helsnygga kuddar, gillar ;) Filmer som jag rekommenderar är; Julie & Julia, morning glory och om du gillar danska deckare så finns en ny serie i några delar (5 till slut) som heter "den som dräper". Vill du gå på bio "something borrowed". Det var dagens filmtips, hoppas ngt faller i smaken ;D //Christina

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

Suck!! bara såååå fint. kram

Malin's Hus sa...

riktigt fint Mia! Gillar din stil med svarta och vita detajer!


puss o kram o välkommen in till mig :)

Lisa sa...

Åh så fint de blev. Jag ser nästan bara komedier men kommer aldrig ihåg vad dom heter..

Kram Lisa