tisdag 12 juli 2011

Back in town för lite lekstugefix

Hej alla fina!

Har ni saknar mig? Hoppas det:-) Uppkopplingen på landet har varit helt usel och jag försökte några gånger med inlägg men gav upp till slut. Sånt är livet ibland. Ofrivillig bloggpaus kan också vara lite skönt ibland.

Vi hade iaf en fantastisk vecka på landet, vårt lilla smultronställe i Roslagen..
På gården finns det 3 hus och ett litet hus med vedeldad bastu. Och till havet och klipporna är det bara en minut. Ett magiskt  litet paradis att fly till ibland. Smultron till frukostyoughurten varje morgon!
Idag har vi i alla fall landat hemma i stan för att tvätta och fixa några dar innan vi drar vidare. Vädret var perfekt disigt för lekstugefix, nu måste vi sätta fart så den blir klar! Full fart 2-3 dagar nu, hoppas hinna riktigt långt.
Stugan är riktigt stor med sina 3 meter i takhöjd. Här har den svarta bänkskivan kommit på plats. Under blir det ett hyllplan till och sen ska jag sy ett fint linnehänge för. till vänster blir det diskho och spisplattor och till höger blir det kassaapparat och annat så man kan sälja en massa saker genom fönsterluckan. Menyn är ju redan klar.
Golvet tänkte jag sno rakt av härifrån. Superfint tycker jag, och lättstädat vilket kan vara bra i en lekstuga. Golvet är ett vinylgolv från Bauhaus. En trappa i massivt sten hann vi faktiskt få till idag också. Till höger ligger kioskluckan, dit tänkte jag göra en grusad gång.
Imorgon hoppas jag hinna måla  klart resten och kanske få golvet på plats. Gissa vem som är sugen på att få börja pimpa...? :-)

Bäst jag slänger mig på soffan och samlar krafter till morgondagen. Vad har ni själva för er denna sommarvecka fina bloggisar, är ni lediga eller jobbar ni ett tag till?

Kramar! Mia

5 kommentarer:

Yosofine sa...

Spännande att se fler lekstugebilder!:) Här byggs det altan och försöker komma i ordning i huset. Går rätt bra trots två barn under två år! ;)

Kram

Gabriella sa...

kommer bli superfint,,2 dagar kvar att aarbeta, det känns nästan magiskt,Ser fram emot att se det färdiga resultatet. god natt!1

Nelya sa...

Fint, fint! Spännande att se när lekstugan är färdig.
Kram
Nelya

JACQUELINE sa...

I Love your BLOG

greatings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

Therese sa...

Super fin lekstuga.... Och en kanon blogg. Stenen till trappen, vart har ni köpt dom? Har du mått man kan få också?