onsdag 13 juli 2011

Black and white!

Hej soliga onsdag!

Hur har ni det fina bloggisar? Det är inte många av er som hinner lämna en hälsning här just nu, så jag antar och hoppas att ni pillar er i naveln och dricker margeritas :-) Ni vet ju allt om mig bloggisar,  kan ni inte dela med er lite så jag får lära känna er lite också...?

Här hemma fortsätter operation lekstuga i riktigt skönt semestertempo. Tro nu inte att vi kör full fart och glömmer varann. Nej, här äts picknick tillsammans under äppelträdet och ett svalkande dopp hinns också med faktiskt. Och sen leker vi i trädgården och pysslar med lekstugan tillsammans. Jättemysigt faktiskt. Idag hann jag nästan måla klart och ett svartvitt rutigt golv kom på plats. Det jag svamlade om igår var slut och dessutom inte helvitt utan lite marmorerat vilket jag inte tyckte var så snyggt - så såhär fick det bli!

























Utanför hänger tvättlinan redo mellan lekstugan och äppelträdet med dockkläder på tork. Och smultronen är klara redo att plockas!









































Nej, nu har jag inte tid att sitta med lilla lapen längre, rosé i solen väntar!

Kram på er!
Mia

11 kommentarer:

Lisa sa...

Jättefint golv. Har du handmålat ? Kanon bra de blev. Ha de så gott i solen..

Kram Lisa

Yosofine sa...

Åh me love svartvitrutiga golv! Ok om jag flyttar in i lekstugan? =)

Kram

Hjemmekjær sa...

Oi, denne lekehytta kommer til å bli så fin! Er kjempegøy å følge med!:)
Heldige dere som har hatt så fint sommervær, det har ikke vi.... Men, man får vel ta det man får...:/

Ha en fortsatt fin uke;)

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

blev ski... snyggt. säger Gabriella som är 41 år ung är 2 barnsmamma till 2 tjejer 8,11.har sambo,har hund+2 katter, bor i enplansvilla-82,i en by på 5700 inv,jobbar som tandsköterska, har två småsyrror, tränar inför Berlin marathon, rider.Älskar att pyssla hellre än bra. är stödmamma,Älskar att baka(min pappa är bagare) hihi..nu vet du lite om mig. kram på dig

Malin's Hus sa...

hej söt!

ja man är inte så givmild med sina kommentarer på sommaren, brukar snabbt gå in o läsa mina favvobloggar o sen ut i det fina vädret igen :)

kika gärna in hos mig.PÖSS

Anonym sa...

Åhhh så fint! Nästan så man vill flytta in ;-)
Ha en fortsatt bra sommar! Malin

Anonym sa...

I wish I spoke your language to understand what you write... by the way your house is so pretty, adorable and beautiful! You must live in such a wonderful place! it's really really lovely!

Anonym sa...

Men, vad fin stugan blir! Som allt annat du gör. Det är så himla kul och inspirerande att kika in på din blogg mellan varven.

Visst är det härligt med sommar och semester! Vi har verkligen unnat oss att bara vara denna sommar - inget planerat, tar dagen som den kommer - helt underbart! Små rundor till Skåne och Bohuslän i makens guldklimp, en liten cabriolet, för att återvända till hem kära hem - vår lilla gula villa vid härliga Halmstads kust. Där väntar oss våra små birmabröder Diesel och Morris. Sönerna däremot, en snart utflugen på 22 år och en på 18 år längtar nog inte såååå mycket efter oss, kanske mer efter vår grillmat, pajer och annat som bjuds när vi samlas. Ja, det var lite om mig!

Ha det fortsatt gott och njut av varje stund!

Kramar
Ann-Britt

Marits vita skrin sa...

Sötaste goaste Mia.

jag stod och väntade på dig kl 10.00 imorse hemma hos Susanne. men int kom du heller ;)

På onsdagar öppnar hon kl 14.00 och på Lördagar kl 10.00.

Fyndade du nåt då?

Kraaam /Marit

Karolin sa...

Nyfödd bloggerska som letade inspirationsbloggar och hamnade hos dej. Jag blir snart mamma och husägare för första gången och vill ha ett sådär härligt lantligt vitt hus. Du är en perfekt inspiration!

Anonym sa...

Letar svartvitt golv till lekstuga var fick du tag på ditt? Är det en plastmatta?

Med vänlig hälsning

Jenny