onsdag 12 maj 2010

Här går det undan!

"Såhär ska man ha det när man har det som sämst" brukar alltid min älskade farmor säga när vi har våra guldstunder på landet. Men undrar om man verkligen skulle uppskatta dem då..?

Ett glas iskallt rosé i vårsolen.

Alla syréner är planterade och idag påbörjades operation lekstuga. Som har tagit en mycket spännande vändning.....Så nu kommer det gå undan mina vänner! Istället för att bygga denna underbara variant som jag nämt tidigare så har vi nu insett att vi inte är gjorda av tid. Vill vi ha någon fritid tillsammans och bara få njuta av den här sommaren tillsammans så får vi nog tänka om. Annars lär tjejerna få sin lekstuga år 2020 lagom till de vill hångla upp sina pojkvänner där istället (hemska tanke;o)

Så istället har vi tagit beslutet att denna ljuvliga skapelse ska få Shabby chicieras istället. Så den ligger redan redo på tomten för montering! Och det är ingen vanlig liten stuga vi pratar om heller, nästan 3 meter hög!! Ni får tänka bort lite lull lull som vi inte tänker sätta upp och föreställa er den vit (såklart) Små vita airondäck stolar utanför (har ni sett dem på plantagen, huuur söta som helst!) och söta små blomsterlådor. Kommer bli hur bra som helst! Imorgon gör vi grunden och på lördag kommer den upp. Tralalalala

Tänk att jag äntligen ska få användning för mina vita linnehissgardiner i lekstugemodell som jag beställde för 3 (!!!) år sedan. Crazy lady.

Hoppas ni alla får en underbar helg.
Kram Mia

5 kommentarer:

Strandkullen sa...

Åh vad det ska bli kul att få se den "färdiga" lekstugan*älskar sådant!! Kramis semlan

Anonym sa...

hej, jag undrar hur du kan få så snygg text på dina trä saker, har du någon mall eller fri textar du?
mvh Helena

LenaS sa...

Men gud så söt den var!! Vilka lyckliga tjejer som får en så fin lekstuga, hade en stor lekstuga hos farfmor och farfar när jag var barn och eftersom jag var enda tjejen i 8 år så fick jag leka i fred, killarna brydde sig inte om den så mycket ;o)
Ha en underbar dag vännen!
Kramis/LenaS

Vitacharmen sa...

oj så fin lekstuga barnen skall få. den är riktigt fin. Tur är det väl att dom hinner leka en stund i stugan istället för att inviga den med hångel ;-)

Väntar med spänning på att se det färdiga resultatet.

Kram linda

Hwita Villan sa...

Vilken tjusig lekstuga! I år är lekstugans år - öven här. Den gamla som stått på tomten länge och väl, ska få taket omlagt. Och förhoppningsvis så blir det ommålat och inrett i år också, för i år tror jag att Plutten verkligen skulle uppskatta den lilla stugan. Ska bli kul att se hur elkbo-stugan bli iallafall. Alltd välkommet med underbar inspiration :-).

Kram M