lördag 13 februari 2010

Den som spar han har

Hej vänner!
Hoppas ni har en mysig helg! Förkylningen min har precis gett med sig men hoppat vidare till tjejerna så här tar vi det lite lugnt i helgen. Mycket mystid att sitta och planera nya köket:o) Jag har inte riktigt smält det faktum att från ingenstans så är jag snart påväg att få ett stort lantkök på 25 kvm.

Så just nu får maken äta upp det faktum att jag faktiskt fått användning av några av de miljarder tidningar jag samlat på mig med köksinspiration. Jag har galet mycket inredningstidningar, men jag läser dem faktiskt om och om igen vid olika tillfällen då jag letar inspiration. Har hittat många bra ideér till köket.
Några av dem kommer från Leilas lantkök.
En av ideérna jag kommer ta vidare är att inte bara tänka praktiskt kök utan att även flytta in det vackra i köket. Har bestämt mig för att lägga till ytterligare ett bänkskåp som kommer synas från vardagsrummet. Ett bänkskåp som bara ska vara plats för något fint. en vacker blomma, tavla, spegel eller nåt annat fint att fästa ögat på i början av köket. En spegel gör även att andra delen av köket speglas så det upplevs som ännu större.
Här fejkar jag köksskåp med mitt gamla loppisbord. Jag har nog bestämt mig för svarta bänkskivor, tycker det blir en jättefin kontrast.

Vackra vårblommor därpå vilar jag gärna ögat på.

kram på er!
Mia

9 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Hej!
Det kommer nog att bli ett jättehärligt kök... och så stort. Jag gör på samma sätt som du med mina inredningstidningar.
Spännande att se fortsättning.

Agneta

Marits vita skrin sa...

Åhhh, jag är nog lika exalterad som du över ditt kök. Självklart ska du ha svarta bänksivor, så snyggt.
Kolla in Leilas kakel bakom spisen. To die for.....
Det är ett av mina absoluta favorit kök oxå. Där fick jag iden med skrivbord som köksö.
Och Julias kök förstås.

Hoppas tjejerna snart blir friska

Kram på dig
Marit

Marits vita skrin sa...

Jag kom på att ditt kök kommer väl att likna Julias va?

Kramis

LenaS sa...

Åh ditt kök komer bli helt underbart!
Ha en fin alla hjärtans dag!
Kramis/LenaS

Vita rosor och förgätmigej sa...

Såååå kul att kunna planera och fantisera tillsammans en söndag! Det är nog det roligaste jag vet. Vi brukar sätta oss ner med varsin kaffe i handen och bara spåna fritt! Många av våra bästa ideér har kommit till på det viset. Det är romantik för mig! Ha nu en underbar alla hjärtans...
Kram/ Anna

Fröken Fräken sa...

Åh, känner igen den där härliga förväntansfullheten! Man vill både förlora sig i planeringen samtidigt som man vill att allt ska bli färdigt direkt.

Jag kan inte slänga någon av mina inredningstidningar! Inte ens de som jag har två av samma, för tänk om jag tappar bort den ena...?

mamma med ambitioner sa...

Blir så sugen på att köksfixa här hemma när jag läser dina inlägg och kollar vackra bilder. Jag tycker absolut att linneskåpet ska stå kvar i vardagsrummet. Det passar perfekt, och snyggt är det.
Det med handdukar och mattor som hjälp när man drar runt möbler är väl en klassiker. Dra nu inte på dig en ny förkylning utan vila lite. Kram Kristina:)

Anonym sa...

Gud vad det här är spännande! Jag är inne varje dag o kikar om du skrivit något nytt! Leilas kök är to die for, jag har den rutiga tapeten i mitt kök, älskar den! Svarta bänkar låter snyggt...mums...
Kram Anna

Romantiska Hem sa...

Ville bara kika in och önska en fin alla hjärtans dag! Kram Petra