tisdag 8 december 2009

Välkommen på ett glas bubbel

Välkommen in på ett glas bubbel i mitt nya lantkök från Marbodal. Brasan sprakar. Köket doftar av den italienska maten som snart ska dukas fram. Jag korkar upp en flaska vin. Vi har ju inte brist på samtalsämnen direkt...haha inredning kan man aldrig prata nog om.

Skulle du vilja komma på tjejbloggmiddag i mitt nya lantkök och följa renoveringen så skulle jag bli glad om du röstade på mig här. Klicka på sök knappen nere till höger och skriv in "Shabby but chic" så hittar du mitt tävlingsbidrag som ni ser nedan.

(Klicka på bilden så blir den större)
Vinner jag så lovar jag att bjuda in till en tjejbloggmiddag som sent ska glömmas. Jag får väl lotta ut så många platser som ryms i köket här på bloggen. Tänk vad kul vi skulle kunna ha:o) Och sen en galen inredningsshoppingrunda dagen därpå... NICE!
Kram Mia

6 kommentarer:

Mom´s kitchen sa...

Hej Mia!
Jag kan inte säga exakt hur många gg har jag tryck på den sista stjärnan, men jag hoppas att det fungerade. Jag fick inte nåt frågor eller bekräftelse... Hängde sig sida kanske eller datorn? Men iaf jag röstade och hoppas att du vinner. Vare sig kommer jag med på middag eller inte1
Kramar Olg@

Hem och Harmoni Marie sa...

Tack för inbjudan! :)
Nu har jag också röstat... Ha det gott, kram Marie

Engelska Villan sa...

OOOOOHH!! Så roligt det vore om jag fick komma på middag hem till dig! Det känns som om vi redan är gamla bundisar *fniss*
Vaddå, ska ni renovera köket? Nåt jag missat här helt klart. Vad härligt!
Jag sitter på jobbet, jobbar natt, så jag kommer inte in på den där länken, för jag måste installera nåt som inte kan installeras från jobbdatorn. Men jag ska gå in o rösta på dig hemifrån imorgon!!
Jag är med i alla fall :)
Vad kul att ni gillade bakelserna :) Lät ju jättemysigt att sitta framför brasan och "fika" ;)
Kram kram Anna

Det vita dårhuset sa...

Dom åker med, va så säker *asgarv*

sara på hedepipan sa...

middag träffa bloggisar bubbel och shopping. jag gör allt för att komma.
Lycka till

Useful Art sa...

Å va snyggt, klart jag ska rösta :)

Kram /Sara