tisdag 21 juli 2009

Nymålat

Målningen av huset fortsätter. Terassidan väntar på en andra strykning. Känner pressen på mig inför en fotografering som ska äga rum hemma hos mig om några veckor. Jisses vilka komplex jag fått, är livrädd att de ska vända i dörren när de kommer hit:o) Har gjort en fin liten lista med 35 (!) punkter som ska fixas innan det är dags... Men det är väl bara att inse att man aldrig blir klar med ett hus, och oavsett så är det ju kul att dokumentera framstegen. Undra om man kan be dom photoshopa lite sunkiga lister eller så....*he he* Och mina mammakilon också kanske;o)

Utsikten ikväll går inte av för hackor i alla fall, här har vi precis avnjutit en middag.

Kram kram!
Mia

12 kommentarer:

Maol sa...

Ni har så himla fin utsikt. Vilket kap ni gjorde. ^_^

Bralliz sa...

Åå, vilken utsikt!
Ni har super fint, inte behöver det photoshopas :)
Kraaam Kraaaam Alice

corrina sa...

Inte behöver du ha komplex eller photoshop lull heller. Du har ett riktigt fint hus. Kram

Daisy sa...

Sååå härligt! Tänk att få bo med en sån utsikt, så mysigt...
Kram

Liten Bod sa...

Jag tror att jag förstår hur du känner det, men bara att de vill komma betyder ju att du redan har det fint! Ta ett par djupa andetag och prioritera i den där listan :) Utsikten är ju underbar, jag blir så avis! Kram, Tina

Anki sa...

Du har ett jättefint hem! Det kommer att gå jättebra!
Snacka om utsikt!

Goa kramen!

Lisa Ä sa...

Så fint!! Får man fråga vilken färg ni använder? Vi har ett ljusgult (pottgult som jag säger) hus som bara måste bli vitt!!!

Fröken Fräken sa...

Nej, jag tror inte de som ska göra reportaget kommer att vända i dörren. Det är nog snarare en risk att de vill bosätta sig i ert fina hem!!!

Jorå, här är man igång med pysslande igen efter senaste dagarnas kalasande... känns som om man har sockerbaksmälla... ;-)

Mammatillungar sa...

I ditt hus ska man tillbringa sommardagar=)))

Engelska Villan sa...

Hej Mia!
Exakt så tänkte jag. Att man aldrig blir klar med ett hus. Du har ju såååå himla fint och massor att visa upp! Om det är lite "ofixat" i en hörna, så behöver de ju inte fota just där, vet du ;) Precis som vi gör i bloggeri-landet :) Man väljer ju det man vill visa. Ta det lugnt, lätt att säga, jag vet.
Det kommer att bli jättebra!!!
Kram Anna

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Du behöver inte oroa dig..jag har haft 3 reportage och de ljusar bilderna. I toves som vi ska vara med i ser det ut som mitt kök är badat i klorin..lycka till och gå inte under..tycker jag känner igen mig..ditt hem är underbart.
kram Lotta

johanna sa...

Hej gumman!!!! Inte behöver du vara orolig , ni har det sååååå underbart fint!!!! Stressa inte ihjäl dig , du har det alldeles fantastiskt som du har det!
Stooooor kraaaaaam