tisdag 12 maj 2009

Anno 1934

Godmorgon alla godingar!

Dagens pyssel blev lite vit sprayfärg på en liten spillbit från råspontdörrarna och ytterligare ett användningsområde för mina schabloner. Tidsåtgång ca 5 minuter:o)

Nu ska jag ut och njuta av det vackra vädret, handla nån ny tidning och sen sätta mig på trappan och njuta en stund. Om bäbis vill förstås...;o)

Kram Mia

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men så snyggt med schablonerna - jag har ju dem i min butik - får hänvisa till din blogg - många har nog dem enbart som dekoration!

Kram Maud

Stämningsfullt sa...

Hej1
Så snyggt det blev! jag tror att du kommer att få mycket användning för dina schabloner = bra köp :)
Kram!

Anna S sa...

Jättefint! Enkelt och snabbt gör det ännu bättre! Borde skaffa såna där schabloner känner jag...vart fanns de?

Bekki sa...

Vad snyggt det blev med dörrarna till bokhyllan! Väldigt kreativt!!

VITA NYANSER sa...

Så fint du har gjort! Hör att du är en sån skrotsamlare som jag = ), tar gärna tillvara spillbitar. Du, vad är det för shabloner du använder?

Ha en bra dag! Kram L-L

Martina sa...

Hejsan!
Martina heter jag, ar 27 ar och bor i Los Angeles. Jag hittade till din blogg av en slump, da jag nan gang klickade mig runt pa inredningsbloggar. Forst och framst: du har ett otroligt fint hus!!! Det faller mig totalt i smaken. Jag laser din blogg flera ganger i veckan :)

Jag forstar verkligen om du inte har tid att svara pa det har, nar du har familj och hus och allt, men jag ar sa nyfiken pa vad du jobbar med! Det stod reklam forrut... da blev jag nyfiken pa vilken tjanst du har. Jag gar pa college och det ar dags att rikta in sig pa ett omrade snart. Min drom ar att bli art director men jag vet inte om jag vagar satsa pa det... Men det verkar vara ett dromjobb! Trivs du med jobbet? Hur svart ar det egentligen att ta sig in i branchen? Vet du hur en amerikansk kandidatutbildning skulle sta i kurs nar man soker jobb i Sverieg, i motsatts till exempel Berghs? Jag vore sa himla tacksam for svar...

Martina

martinabuchanan@gmail.com