torsdag 29 maj 2008

En rosa cykel

Det blir längre mellan inläggen när solen skiner. Såna här uuunderbara kvällar vill man jag bara vara ute och njuta. Gå runt och vattna och plocka lite och bara finnas till. Idag har jag köpt två saker. En jätteful och en jättefin sak. Trodde aldrig jag skulle köpa en men vi har köpt en studsmatta till Elly. fast inte den största varianten som tur är utan en lite mer okej storlek. Som tur är går den att dölja i en hörna av trädgården bakom växthuset.
Den vackra saken är en stor vas i fattigmanssilver från Hans Mikaels
Elly lånade kameran för hon ville också ta kort på något vackert som hon uttryckte det. Hennes röda 3-hjuling blev motivet :o)

Snart ska hon få köpa en riktig rosa liten cykel. Men den kostar 15 nappar. Vi får väl se när hon är redo, hon är kär i sina nappar. De har namn allihop. (pingvinen, håliga nappen, heffaklumpen..) Ja ni hajjar kanske när ni ser detta:

Ha en mysig kväll!
Kram Mia

6 kommentarer:

Lindsay sa...

vilka fin vas! gillade även dotterns tröja, får man fråga vart den är köpt?
Trevlig helg!

Useful Art sa...

Oj vad mycket man missar i alla bloggar när man är borta ett tag, nu har jag att ta igen :)

Vilken fin bild på lilla Elly, och vilken vacker vas!

Trevlig helg!
Sara

Anonym sa...

Jag har läst din blogg ett tag men aldrig lämnat någon kommentar. När jag såg bilden av din dotter så kände jag bara att nu måste jag skriva något. Jag har två tvillingtjejer som snart är tre år och Elly är sjukt likt dom. Alla jag har visat bilden för tycker det. Det var till och med så att mina tjejer också reagerade. Det roliga är att mina heter Ebba & Molly och Elly är ju en blandning av dom namnen :-))

Tack för en rolig blogg!
Stina

Lavendeldoft & vita spetsar sa...

Hej!
jag har nu suttit i säkert en timme och njutit av din blogg! Jag har bloggat i över ett år nu men ändå lyckats missa din?!? Helt underbara inlägg du gör, med inspirerande, vackra bilder och en text som gör att det ideligen rycker i mungiporna.
Hit kommer jag att återvända ofta!!! Kram/ Linda

Hem & Lyckas Mia sa...

Vilken söt tjej! Vacker vas med fin orchidé, lyckas tyvärr aldrig få dem att blomma om... kram!

Malin sa...

Helt fantastiskt vilket vackert hem du har! Hittade din blogg igår och blev helt tagen :) skulle vara kul om du kunde skriva om hur du gör när du målar "shabby-chic", (har letat förgäves efter det på nätet, det var så jag hittade din blogg) vad du använder för färg osv. Mvh Malin