tisdag 28 juni 2011

Jag älskar färg!

Hej soliga varma tisdag!

Hur har ni det i värmen?

Jag älskar färg! Låter ju inte riktigt som en rubrik skriven av mig faktiskt, men det är faktiskt sant. Jag älskar naturlig färg i inredningen som accent till allt det vita och svarta. En skål fylld med krispiga gröna äpplen, eller apelsiner till jul, den gula brasan som sprakar, gröna färska örter,  en karaff med iskall röd saft....allt som gör att den vita inredningen får lite värme istället för att bli steril.








































Tillför helt klart lite värme i den annars så färglösa hörnet i köket, eller hur?








































Såhär sommartid så  går det åt maaassor av grönsaker hemma hos oss. Så gott till grillat! Har ni några braiga recept ni vill dela med er av med en massa härliga grönsaker? Jag kan lägga upp dem här så fler får ta del av dem i så fall.








































De fina emaljskålarna gör sitt till,  för visst blir man sugen när de här skålarna står framme! Innan jag hann vända ryggen till såg det ut såhär, och ett gäng rädisor försvann illa kvickt.








































Svart och vitt, det är my kind of skålar det :-)
Perfekt att ta med sig ut i växthuset och plocka in sallad och tomater i också.








































De fina skålarna beställde jag för ett tag sen hos Louise Interiör


Nej dags att svänga ihop en härlig sallad med bulgur, citron,  avocado, plommontomater, paprika, sockerärter..........Mmmmmm gud vad hungrig jag blev nu:-)


Kramar! Mia

10 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Det är så fint med olika sorters lök i en skål på bänken i köket. Det är färger som jag gillar att ha framme. Naturligt!

Vi brukar marinera massor med olika grönsaker och trä på spett och grilla. Så gott och roligt att testa en massa nya och roliga marinader.

Kram Teres

Life Of An Angel sa...

Härliga bilder och fina färgklickar :D

Fräknis sa...

Hej, jag håller med. Precis som snittblommor sätter det färg på hemmet och vardagen. Jag ahr två tips. Båda är till grillen. Det ena är en grillwook och det andra en grill platta. I wooken kan du slänga i alla grönsaker du har och bara "wooka" på. Grillplattan är min favorit, vi grillar pizza på den. Då kan alla göra sina egna små pizor och lägga på vad man vill. Bara grönsaker som olika sorters tomater,chamoinjoner, lök, ruccola,basilika och mozarella. Ja bara fantasin eller utbudet sätter gränserna.
Kram kram!
/Fräknis!

Lisa sa...

Ummm, blir också hungrig..

Kram Lisa

silje-sin sa...

Hei! Så fine bilder! Jeg er så glad jeg har funnet bloggen din, den er så fin og inspirerende! Gleder meg til å følge deg videre! God sommer:) Klem fra Silje.

Lisa.L sa...

wooow, dom skålarna var ju toppen fina :D här går d också mycket frukost och grönsaker. Jag blir som frukt tokig då d blir sommar :D köper hem alla möjliga :D kram

Anonym sa...

Å vilka fina bilder! Vill passa på att tipsa om en tradera-auktion jag har där jag bla. säljer en jättefin morgonrock i shabby-stil med volanger och luva från märket cappuccini :)

Tack för en fin blogg :)

Haze design sa...

Jätte fin skål. :-)

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

va sugen man blev på grönsaker helt plötsligt=))) super snyggt!
Kram

På vår gata sa...

Ja visst är det fint med naturliga färger, i form av grönsaker, frukt och blommor. Jag instämmer i att det är gott med grönsaker till grillat, särskilt egenodlade sådana.

Skålen var verkligen jättefin!

Kram Daniela