tisdag 24 maj 2011

Nya köksgardiner

Hej blåsiga tisdag!

Frisk. Trodde jag jag men tji fick man. Väntar nu provsvar på misstänkt salmonella.
(Och är det inte det så är det en inflammerad tarm, oj så skoj) Så här ligger man soffan och funderar på livets viktigaste frågor. Som om det inte är dags att ta tag i det där med köksgardiner snart. Varken foder eller gardiner har kommit på plats än.... Men vad ska det vara för gardiner då, vad tycker ni bloggisar? Känns lite tråkigt att köra vita linnehissgardiner som på övriga planet. Eller inte kanske. Help me out here.
Medans jag funderar vidare får jag väl glädja mig åt att jag ligger bra till inför beach 2011 iaf. - 3 kg so far på en vecka.

Kramar! Mia

15 kommentarer:

jenny sa...

vad mysigt med en bänk i köket

Carolina sa...

Stackars dig, hoppas verkligen att provsvaren är bra. Jag ligger också och tar det lugnt pga ryggen, ett gammalt diskbråck som bråkar. Båser här med, så man tror taket ska lyfta emellanåt. Vet inte vad du ska ha för gardiner, något sommrigt, tunt, fladdrigt kanske? Ha det bra, kram Carolina

Camilla sa...

Men usch och fy för båda delar.. Vet inte vilket som är bäst att ha. Men hur svaret än visar hoppas jag att du snart är på benen igen, frisk och kry!!

Alltså vita hissgardiner är ju oslagbart, egentligen!! Men samtidigt förstår jag din tanke med att ha ngt annat. I köket är det enda stället i huset där vi har gardiner med lite färg (i övriga huset är det vitt). Men ibland vill jag byta ut till helt vita där också :) Svårt! Men jag tror du kommer fram till ngt bra, det brukar du göra.

Yosofine sa...

Hu, krya på dig!! Jag tycker själv att det är snyggt utan gardinder, och så får det vara här hemma ett tag. Tills den rätta hamnar i blickfånget ;)

Kram

Anonym sa...

Jag tycker du skall ha hissgardin från Åhlens som är ljusblå och vitrandiga, små smala ränder (diagonalt). Priset är cirka 200 kr och du får med allt för att kunna sätta upp dem. Det skulle vara snyggt :)

På vår gata sa...

Stackare! Krya på dig.

Jag älskar ju vita hissgardiner, så jag röstar på det.

Kram Daniela

Lottaspace sa...

Usch att vara sjuk.. krya på dig..
Härligt kök har ni hur som helst.
Tycker det är fint som det är, utan gardiner, men kanske man vill ha något om solen lyser för mycket :-)
Lotta

Nattmia sa...

Det är ju skitsnyggt utan gardiner..
Hissgardiner är snyggt men kanske lite tråkigt eftersom du har det på annats ställe.. Helt raka kappor kan ju med vara snyggt..
Du kommer säkert på hur du vill ha det..

Krya på dig nu..

Kram Mia

Anonym sa...

vita hiss i de fönstret över bänken, och knytbandslängder i de stora.

Anna sa...

Hej!

Vad fint ni har i köket! Ang gardiner så skulle nog jag hoppa över det, tycker att det är fint utan. I stället kan du kanske ha en matta för att "mjuka" upp rummet lite :)
Men du har så bra smak så det där fixar du nog med nån bra idé :)
Kram!

Anonym sa...

Antingen niga gardiner alls eller trä-persienner! Tycker IKEAs vita persinner är grymt snygga! (Och inget man ser hos vareviga bloggare heller :) )
Hoppas du kryar på dig snart tjejen!
Kram Anna

Anonym sa...

Hejsan Mia!

Jag röstar på svart eller grå vit randigahisslinnegardiner!

Jag (säkert många med mig) är väldigt intresserad av kost och hälsa och träning. Det skulle vara superroligt att läsa om vad du äter och träner, verkligen!

Lycka till!

Anonym sa...

Hejsan, hejsan, denna blåsiga onsdag!

Jättesnyggt med tunna vita sommargardiner eller hissgardin men här tycker jag absolut inte att det behövs. Med så fina fönster och spröjsar är det jättefint som det är utan gardiner. Nu har du ju redan jättefina hyllor med konsoler vid sidan om fönstret, och det är oxå redan så himla fint som det är, annars kunde du ha en likadan vit hylla i fönsterfodrets ovankant med något fint på.

Hoppas att du kryar på dig och tack för att du "bjuder in oss" i ert jättefina hem! Och alla tips du ger!

Anonym sa...

Hej!
Fin blogg :-)
Jag hade skippat gardiner, är ju så ljust och fint utan!
Krya på dig!

Elin sa...

Jag har en bild på mitt nyaste inlägg som visar mina nya vita nätgardiner. kolla in det! kanske skulle det va nått för dig. :) Lycka te