fredag 5 december 2008

Plötsligt så händer det

*Nynnar på reklamfilmsmusiken för Trisslotter*

Det verkar som att fuktskadan inte är någon större katastrof. Den kommer inte från badrummet utan beror på ett byggfel i vårt sovrum. Nån klant har spikat genom byggplasten som ska fungera som fuktspärr så fukt har kunnat tränga igenom. Besikningsmannen har konstaterat dolt fel, så nu väntar vi bara på beslut från de förra ägarnas försäkringsbolag. Har i grym tur nu så godkänner de att vår byggfirma tar upp golvet och åtgärdar felet, och då kan det gå undan. Jag tror att nån däruppe kände att det inte var rätt läge att bråka med mig just nu. Don´t fuck with the fat pregnant lady.Idag har det varit full fart, byggkillarna håller på att färdigställa allt de kan förutom trägolvet i vårt sovrum, så om nån timme ska jag springa ner och fota. Nya dörrarna ska sitta på plats och en massa annat spännande som jag inte sett än.


Ja, jag fick nästan lusten tillbaks att börja drömma om inredningen igen :o) Sprang på den underbara danska tapeten här ovan som jag blev helt kär i. Skulle inte den vara fin som en stor tavla i barnrummet till lilltjejen? Det mesta blir ju vitt (vita plankväggar) så lite färg måste hon ju få. Den kändes så härligt lekfull. En tavla typ 1,5x1,5 meter på en vägg? Tyckte de små snirkliga fågelburarna var helt undarbara. Tapeten beställer man från Danmark här.

I helgen hoppas jag kunna visa lite mer bilder från bygget.
Hoppas ni får en underbar helg!

Kram Mia

4 kommentarer:

Heaven and Earth sa...

Så skönt att det går åt rätt håll o verkar ordna sig för er med skadorna! Sånt där e aldrig roligt o särskilt inte före en stor helg! Å förmodligen inte när man e i dítt tillstånd heller! ;-)

Lycka till!
& ha en skön adventshelg!!
Iréne

Hemma hos Razzel sa...

Jag saknar tiden då man fick pyssla i barnens rum! Nu när yngsta är 9 år har man inte mycket att säga till om... Så passa på så länge du får!!

Lösvirkesbyggarna sa...

Tapeten är ju alldeles underbar! Gör du den som en tavla är det absolut ingen risk för att ni tycker den är rörig, eller att ni tröttnar på den på LÄNGE!
Kram Anna

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇免費A片,日本A片,A片下載,線上A片,成人電影,嘟嘟成人網,成人貼圖,成人交友,成人圖片,18成人,成人小說,成人圖片區,微風成人區,成人文章,成人影城A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖