fredag 5 december 2008

Plötsligt så händer det

*Nynnar på reklamfilmsmusiken för Trisslotter*

Det verkar som att fuktskadan inte är någon större katastrof. Den kommer inte från badrummet utan beror på ett byggfel i vårt sovrum. Nån klant har spikat genom byggplasten som ska fungera som fuktspärr så fukt har kunnat tränga igenom. Besikningsmannen har konstaterat dolt fel, så nu väntar vi bara på beslut från de förra ägarnas försäkringsbolag. Har i grym tur nu så godkänner de att vår byggfirma tar upp golvet och åtgärdar felet, och då kan det gå undan. Jag tror att nån däruppe kände att det inte var rätt läge att bråka med mig just nu. Don´t fuck with the fat pregnant lady.Idag har det varit full fart, byggkillarna håller på att färdigställa allt de kan förutom trägolvet i vårt sovrum, så om nån timme ska jag springa ner och fota. Nya dörrarna ska sitta på plats och en massa annat spännande som jag inte sett än.


Ja, jag fick nästan lusten tillbaks att börja drömma om inredningen igen :o) Sprang på den underbara danska tapeten här ovan som jag blev helt kär i. Skulle inte den vara fin som en stor tavla i barnrummet till lilltjejen? Det mesta blir ju vitt (vita plankväggar) så lite färg måste hon ju få. Den kändes så härligt lekfull. En tavla typ 1,5x1,5 meter på en vägg? Tyckte de små snirkliga fågelburarna var helt undarbara. Tapeten beställer man från Danmark här.

I helgen hoppas jag kunna visa lite mer bilder från bygget.
Hoppas ni får en underbar helg!

Kram Mia

3 kommentarer:

heavenandearth sa...

Så skönt att det går åt rätt håll o verkar ordna sig för er med skadorna! Sånt där e aldrig roligt o särskilt inte före en stor helg! Å förmodligen inte när man e i dítt tillstånd heller! ;-)

Lycka till!
& ha en skön adventshelg!!
Iréne

Hemma hos Razzel sa...

Jag saknar tiden då man fick pyssla i barnens rum! Nu när yngsta är 9 år har man inte mycket att säga till om... Så passa på så länge du får!!

Lösvirkesbyggarna sa...

Tapeten är ju alldeles underbar! Gör du den som en tavla är det absolut ingen risk för att ni tycker den är rörig, eller att ni tröttnar på den på LÄNGE!
Kram Anna